zaterdag 29 november 2008

bibliotheekhyves

Is het ook een idee om de leerlingen die je binnen krijgt met de introductiebezoeken te binden door ze in een bibliotheekcommunity binnen hyves te krijgen???? Zijn daar al bibliotheken mee bezig???

8 opmerkingen:

Maartje zei

Hallo Theo,
Snelle starter ben je zeg. Hyves komt vanzelf langs in de loop van de cursus. In Zeeland is een bibliotheek die (jonge) medewerkers vanuit hun Hyves namens de bibliotheek contact zoekt met andere Hyvers. Er zijn allerlei ideen mogelijk, maar welke spreekt aan?

jetwise zei

Ik heb geen idee wat ding 1 is en kan het op dit moment ook niet opzoeken, omdat de pc's het niet toestaan. Ik ben verdrietig.

Hinke Wiersma zei

Hoi Theo,
Ik heb jouwblog ook gevonden, dacht al dat jij achter mindermeer zat.
Ik wordt ook erg verdrietig van de langzame pc's, heb ik ook al over geklaagd op mijn blog. Hoezo interactief? (het is zelfs nauwelijks actief).
Succes met de cursus!
Letterfretter.

jetwise zei

Ding 1 is dus het lezen van het begin. Logisch he. Een inspirerend filmpje. Ik heb als reactie naar rob coers gegeven: Ik laat me verrassen. En dat ben ik ook van plan. Kasn niet wachten tot 22 januari.

jetwise zei

Ding 2 is dus het inrichten van de blog. Dat is gelukt. Toch vond ik het aanmeleden bij Gmail enigszins vreemd. Ik had me aangemeld met gmail.nl. Dat is nu nog een adres, maar een primair adres. Mijn blogadres is nu met gmail.com. Er stond iets bij over veiligheid, maar dat heb ik niet helemaal begrepen. Maar alla. Wwe zijn gestart.

Hinke Wiersma zei

Hoi Theo,

Leuk petje!
Zag dat ik in mijn eerste reactie, "ik wordt"(met dt!!!) heb geschreven. Ik schaam mij diep, had overigens het nationaal dictee zeer goed gemaakt, deze keer, al zou je het niet zeggen.
Een heel fijne jaarwisseling toegewenst!

Maartje zei

Heerlijk dat je niet kunt wachten tot 22 januari.
Het is de bedoeling om over elk ding een blogpost te schrijven in plaats van een reactie. Dus op de manier waarop je nu het artikeltje over de bibliotheekhyves geschreven hebt, schrijf je dan over de dingen. Als je ding 1 t/m 3 klaar hebt en je wilt graag voor 22 januari verder dan kun je op de algemene website www.23dingen.nl de rest van de dingen wel vinden. Hopenlijk zijn de computers inmiddels verbeterd.

Groentje zei

Dag Theo,

Ook ik ben nu een volger van je blog. Ik ben heel benieuwd wat we er met z'n allen van bakken.
Succes

P.S.: Ook mijnerzijds complimenten voor je sportieve foto. (Het water verkeert een ietwat andere conditie dan nu).